Project

QC Layer in kantoor Hoogheemraadschap Rijnland

Kantoorgebouwen
QC Layer in kantoor Hoogheemraadschap Rijnland QC Layer in kantoor Hoogheemraadschap Rijnland QC Layer in kantoor Hoogheemraadschap Rijnland QC Layer in kantoor Hoogheemraadschap Rijnland QC Layer in kantoor Hoogheemraadschap Rijnland

Bij de herinrichting van het kantoor Hoogheemraadschap Rijnland is gekozen voor het toepassen van het Layer armatuur van QC lightfactory  in verschillende uitvoeringen.

In de gang van het pand was de inbouw hoogte gering, daarom is gekozen voor lijnverlichting, door het Layer Surface armatuur als inlegarmatuur in het inbouwplafond toe te passen. Het resultaat is een mooi, gelijkmatige asymmetrische lijn in de gang.

Layer Surface: 1700mm, lichtbron 2 x 21W T5

Het Layer updown armatuur is gekozen om te plaatsen boven het aflegblad. Deze lokatie wordt gebruikt om tekeningen te kunnen lezen en vereist een bepaalde lichtwaarde. Het Layer pendant met up- down verlichting is hiervoor heel geschikt.

Ook in de ‘stilte -werkplaatsen’ is gekozen voor het Layer up-down armatuur waarbij de up- down verlichting apart geschakeld kan worden. Dit is mogelijk gemaakt om de juiste sfeer en werkzetting te bepalen.


toegepaste producten: Layer surface

merk: QC lightfactory

type project: Kantoorgebouwen

projectnaam: Hoogheemraadschap Rijnland

plaats: Leiden

Leave a Reply

*

Blijf op de hoogte
van het laatste nieuws in innovatie in licht